Uhapšen nesuđeni kupac Megatrenda

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu priveden je i zadržan Dejan Đorđević zbog sumnje da je izvršio lažno prijavljivanje, pišu mediji.

Izvor: B92, Beta

Subota, 07.12.2019.

16:02

Uhapšen nesuđeni kupac Megatrenda
Ilustracija: Depositphotos/ stevanovicigor

Kako se navodi u izveštajima, sumnja se da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno krivično delo razbojništvo.

Đorđević je policiji rekao da su mu snoć u stan upala tri nepoznata muškarca i oduzela dva televozora i tom prilikom ga lakše povredila.

Kako se ispostavilo, u pitanju su vlasnici stana, kojima je dugovao novac za kiriju, i koju su mu najavili dolazak.

Dejan Đorđević će u roku od 48 sati biti priveden u tužilaštvo. Policija je saopštila da je danas u Beogradu uhapsila D.Đ. (48), po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo lažno prijavljivanje.

Sumnja se da je on policiji lažno prijavio da je napadnut od strane nepoznatih lica i da je nad njim izvršeno razbojništvo. D.Đ-u je odredjeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, kaže se u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: