Sunčan početak vikenda i "zalet" u topli talas

U Srbiji će u subotu ujutro po kotlinama i dolinama reka biti kratkotrajna magla a tokom dana sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Petak, 11.10.2019.

22:54

Sunčan početak vikenda i
Ilustracija: Getty images/Michael Dodge

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od pet do 10 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 25 do 27 stepeni, samo u Negotinskoj Krajini oko 22 stepena.

U Beogradu će u subotu ujutro u nižim delovima grada biti kratkotrajna magla a tokom dana sunčano i toplije uz slab jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće 10 stepeni, najviša dnevna 26 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će naredne sedmice u jutarnjim satima po kotlinama i dolinama reka biti magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 24 do 28 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za subotu 12. oktobar 2019:

Biometeorološka situacija biće povoljna za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim i psihičkim bolesnicima. Kod meteoropata moguća je glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: