Dvostruko ubistvo u Kaliforniji: Sportista i advokatica pronađeni mrtvi u stanu FOTO

Bivši profesionalni sportista i advokatica koja se bavilla krivičnim pravom pronađeni su mrtvi u stanu u Kaliforniji, a slučaj se vodi kao dvostruko ubistvo.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

16:34

Dvostruko ubistvo u Kaliforniji: Sportista i advokatica pronađeni mrtvi u stanu FOTO

Bivšeg sportistu Darena Parča (38) i advokaticu Vendi Miler (48) mrtve je pronašao Parčov cimer u njihovom stanu. Njih dvoje su poslednji put viđeni živi oko dva sata posle podne u nedelju, da bi Milerova potom odvezla Parča kod njega u stan, prenosi Kurir.

Iz policije su saopštili da je definitivno u pitanju dvostruko ubistvo, kao i da veruju kako nije delo serijskog ubice.

Parč je igrao profesionalno hokej širom Amerike, dok je Milerova imala organizaciju koja je zastupala decu čije su se porodice nalazile u sudskim postupcima.

Sin se dirljivim rečima oprostio od majke

Sin Milerove se na dirljiv način oprostio od majke uz reči da je njegova majka ubijena, ali da nije patila.

- Nemam sumnji unutar misli kada kažem da je bila voljena na zemlji, kao ni u tome da će biti voljena još više u raju. Volim te mama - napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: