Haos u BiH, jak sneg, otežan saobraćaj i otkazani letovi

Snežne padavine otežale su saobraćaj u većem delu BiH, naročito preko planinskih prevoja, a na nekim putevima i potpunu obustavu kretanja vozila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2019.

23:20

Haos u BiH, jak sneg, otežan saobraćaj i otkazani letovi
Foto: Thinkstock

Zbog zapaljenog teretnog vozila na deonici magistralnog puta Mostar - Široki Brijeg u mestu Međine, saobraća se jednom trakom naizmenično, a velike snežne padavine ponovo su prouzrokovale kolaps u saobraćaju na magistralnom putu Sarajevo - Mostar, tačnije na Bradini, prenosi sajt klix.ba.

Sneg koji od popodnevnih sati neprestano pada stvorio je saobraćajni kolaps na planini Jahorini, a kolone automobila su kilometarske.

Zbog današnjeg nevremena otkazana su i takmičenja u okviru Evropskog olimpijskog festivala mladih (EYOF) planirana za danas.

Kako prenosi Fena, na Međunarodnom aerodromu Sarajevo (MAS) danas su otkazani letovi koji su trebali stići iz Minhena, Ljubljane, Beča i Zagreba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: