Ruski novinar upozorio "izdajnike": Ne idite u Britaniju

Ruske televizijske stanice danima su praktično ćutale o napadu na bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala u Velikoj Britaniji, piše BBC.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2018.

19:52

Ruski novinar upozorio
Foto: GettyImages

Sve se promenilo, kako se navodi, u sredu kada je jedan prezenter progovorio o trovanju. Sergej Skripal (66) i njegova ćerka Julija (33) nađeni su u nedelju u Solsberiju u besvesnom stanju, a i dalje su kritično.

Kiril Klemenov, prezenter na “Kanalu 1“, koji je prorežimski, govorio je o tome, a BBC navodi da je ono što je izrekao ličilo na pretnju svima onima koji razmišljaju da postanu dvostruki agenti za Britaniju.

“Ne želim nikome smrt, ali čisto u obrazovne svrhe, imam upozorenje za sve koji sanjaju o takvoj karijeri. Profesija izdajnika je jedna od najopasnijih na svetu“, rekao je on.

Kako je dodao, samo nekoliko njih je doživelo starost, a “alkoholizam, droga, stres i depresija, rezultirali su srčanim udarima ili čak samoubistvima – profesionalnim bolestima izdajnika“.

Takođe, imao je i savet za “izdajnike koji u slobodno vreme mrze svoju zemlju“: “Nemojte da odaberete Britaniju kao mesto za život“.

“Nešto tamo nije u redu. Možda je klima u pitanju, ali u prethodnih nekoliko godina bilo je previše čudnih incidenata“, rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: