Šešelj: Nikolić se vraća na nulu, bio je sa Miškovićem

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da Tomislav Nikolić nema nikakve šanse na predsedničkim izborima.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2017.

12:16

Šešelj: Nikolić se vraća na nulu, bio je sa Miškovićem
B92

On je na konferenciji za medije, na kojoj je "častio kolačima i sokom" istakao i da će u drugi krug on i premijer Srbije i kandidat SNS Aleksandar Vučić.

"Okolnost da se Nikolić pojavljuje kao kandidat smatramo pozitivnom, jer će uticati da Vučić ne pobedi u prvom krugu", naveo je Šešelj.

B92
On je dodao da su samim tim šanse kandidata SRS veće i povoljnije u drugom krugu.

"Nikolić ima uporište u Miškoviću i zapadnim faktorima. Nikolić i Mišković su se sastali u Čenaju na salašu. Nikolić ima veze sa Zapadom. Samo mi smo proruski jer tvrdimo da je Krim Rusija i Kosovo je Srbija. Nikolić je došao sa nule i vraća se na nulu. Nema nikakve šanse na izborima, a u drugi krug idemo Vučić i ja. Na mom udaru su Nikolić i Vučić, Janković i Jeremić, ostalom boranijom se ne bavim. Odričem se svakog mentorstva i očinstva Nikoliću i Vučiću. Na kumstvo me ne podsećajte, to mi je bolna rana", rekao je Šešelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: