Bajatović za vojvođanskog premijera

Novi Sad -- Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS-SDPS za predsednika Vlade Vojvodine biće Dušan Bajatović, predsednik Pokrajinskog odbora SPS i generalni direktor "Srbijagasa",

Bajatović se izborio u proteklom periodu za svoj partijski i društveni status i jedan je od retkih koji ima dokazano političko i privredno iskustvo i očigledne rezultate, rekao je sekretar Pokrajinskog odbora SPS Slobodan Cvetković.

On je istakao da je Bajtović, kao glavni menadžer "Srbijagasa" uspeo da ispravi niz grešaka iz privatizacije i ostvari zavidne rezultate tog državnog javnog preduzeća.

Cvetković je naveo primer nedavne uspešne prodaje Srpske fabrike stakla u Paraćinu koju je, prethodno bio preuzeo "Srbijagas", napominjujući da je ta fabrika prodata za mnogo veću cenu nego što je imala.

On je dodao da će zahvaljujući Bajatovićevom angažmanu na sličan način biti rešeni dugogodišnji problemi Azotare u Pančevu i kombinata "MSK" u Kikindi.

Na konferenciji za novinare govorili su i potpredsednik JS i predsednik Pokrajinskog odbora te stranke Srđan Kružević i potpredsednik pokrajinskog odbora SPS Goran Radić.