Društvo 1

09.05.2024.

11:04

Novo upozorenje RHMZ-a: Pljuštaće

U Srbiji će danas biti malo svežije, a više padavina se očekuje u jugozapadnim, južnim, jugoistočnim i centralnim krajevima Srbije, od 20 do 40 milimetara.

Izvor: Tanjug

Novo upozorenje RHMZ-a: Pljuštaće
Profimedia

Podeli:

RHMZ je objavio novo upozorenje za teritoriju Srbije.

"Na području centralne i južne Srbije u četvrtak se očekuju lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom uz količinu padavina od 20 do 40 mm, a ponegde i više", stoji na sajtu RHMZ-a.

Jutarnja temperatura biće od 11 do 15, a najviša od 17 na jugu do 22 stepena Celzijusa na severu Vojvodine, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na severu Vojvodine biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo.

U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno i malo svežije, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, a jače padavine se očekuju uglavnom u južnim i centralnim predelima Srbije.

Duvaće slab i umeren, severni i severoistočni, na istoku Srbije povremeno i jak istočni vetar.

I u Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i malo svežije, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, uveče u skretanju na istočni. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša oko 20 stepeni.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: