Južnoamerička Dota 2 ekipa se raspala usred važnog DPC meča

Sve esports ekipe imaju svoje uspone i padove, probleme, svađe i nesuglasice. Ovi problemi su nekada nerešivi, što često dovodi do promena u ekipi. Ipak, izgleda da je razdor u Dota 2 sastavu Inverse bio toliko velik da se tim raspao usred vrlo važnog meča u drugoj diviziji južnoameričke DPC lige.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 17.01.2022.

13:52

Južnoamerička Dota 2 ekipa se raspala usred važnog DPC meča
Foto: Valve

U južnoameričkom DPC-u sinoć se odigrao duel između timova Inverse i Wolf Team. Ovo je bio vrlo važan meč za Inverse, koji je sa rezultatom 1-5 bio na korak od eliminacije iz lige. Sa pobedom protiv Wolf Team dobili bi šansu za tajbrejk, koji bi im potencijalno osigurao mesto u drugoj diviziji i u narednoj sezoni, kao i novčanu nagradu od $7.000.

Inverse je imao ”odličan početak”, pošto je Wolf Team bio primoran da preda prvu partiju zbog problema sa konekcijom. Druga partija je bila sušta suprotnost, jer je Wolf Team uspeo da ih porazi za samo 25 minuta. Izgleda da je komunikacija u ovoj partiji bila pravi pakao, jer je Inverse odlučio da preda poslednju duel. Prema rečima komentatora, tim se navodno i raspao!

Tako je Inverse zajedno sa ekipom Unknown Team ispao iz DPC-a. Ako ipak odluče da se vrate u narednoj sezoni, moraće da prođu kroz otvorene kvalifikacije. Kakva završnica!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: