Team Secret osvaja Dota BLAST Bounty Hunt i petu uzastopnu titulu

Team Secret iznova i iznova dokazuje da je trenutno najjača ekipa u Evropi, a možda i celom svetu. U finalu su nadigrali OG sa još jednim 3:0 rezultatom, osvojivši 50,067$.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Nedelja, 14.06.2020.

09:48

Team Secret osvaja Dota BLAST Bounty Hunt i petu uzastopnu titulu

Izvor: RUR Esports

Puppey-jeva ekipa je na ovom takmičenju odigrala samo 3 serije. Počeli su u drugoj rundi upper bracketa i provozali se do finala, savladavši Team Nigma i OG dva puta. Njihov prvi duel je bio mnogo neizvesniji, dok je finale bilo mnogo ubedljivije.

Najpopularniji heroji u ovoj seriji su bili Luna i Batrider, ali smo dobili i neke neočekivane pick-ove. U prvom meču to je bio offlane Spirit Breaker, koga je igrao MidOne, i mid Visage u drugom, koga je kontrolisao Nisha. U trećoj partiji mogli smo da vidimo kako Puppey dominira na svom hard support Weaver-u, ponovo demonstrirajući njegove fleksibilne strategije.

U prvom gejmu je Secret imao svoj uobičajen i veoma solidan draft, koji je zaokružio last pick Necrophos-om. N0tail je taj problem pokušao da reši sa Oracle pick-om, ali se ispostavilo da nisu mogli da odgovore tempu svojih protivnika, koji su ih pregazili za 29 minuta.

Drugi duel je za OG počeo veoma dobro, jer su Sumail-u uspeli da osiguraju lejning fazu. Partija je za OG tekla veoma povoljno, jer je Sumail na Spektri isfarmao veoma brz Radiance. Team Secret je u tom momentu, nažalost, već kucao na vrata protivničke baze. OG nije uspeo da se odbrani od deathball-a i predali su se već u 22. minutu.

U trećem meču je OG izdržao malo duže, do 33. minuta, ali je pratio isti trend protekla dva. Team Secret ih je totalno razmontirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: