Uskoro stižu nove Hearthstone karte! Mind Blast i Vanish će biti zamenjeni

Blizzard je juče objavio vest u svom developer insight blogu da uskoro stiže 8 novih karata, koje će biti deo Classic seta. Međutim, to nije sve, pošto će se pojaviti još dve nove karte, koje će zameniti Vanish i Mind Blast. Cilj ovih karata je da nadokande manjak koji postoji u Classis setu, koji je nastao kada je nekoliko karata otišlo u tzv. Hall of Fame.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 25.06.2019.

17:17

Uskoro stižu nove Hearthstone karte! Mind Blast i Vanish će biti zamenjeni

Izvor: RUR Esports

Do ove odluke došli su nakon dugog razmatranja, iz kojeg su zaključili da se dve postojoće karte ne uklapaju u identit njihovih klasa. Iako još uvek nismo sigruni kada će se pojaviti ove karte, znamo da će to biti sa sledećim velikim apdejtom.

Što se tiče Priesta, smatraju da oni ne treba da se fokusiraju na direktnu štetu, već na kontrolu meča, stoga će biti uklonjena legendarna karta. Što se tiče Vanisha, rekli su da negira glavnu slabost koju su Rougovi imali, a to je Board clear. Umesto Vanisha stiže Plaguebringer, dok će Mind Blast biti zamenjen Radiance-om.

Nove karte možete pronaći na sledećem LINKU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: