Otvorene prijave za Hearthstone Adria Ligu

Prve kvalifikacije VIP Adria Hearthstone turnira su završene uspešno, sa preko 110 prijavljlenih takmičara, i pobednik je bio Luka Vulović kome čestitamo na sjajnom Hearthstone danu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 19.07.2018.

17:48

Otvorene prijave za Hearthstone Adria Ligu

Ukoliko još uvek niste upoznati sa ovom regionalnom Hearthstone ligom, malo više reči o njoj:

Hearthstone Adria liga će biti do sada najveći događaj kada je ovaj region u pitanju, kako po strukturi, tako i po nagradnom fondu. Trajaće 4 meseca i svakog vikenda će imati potpuno otvorene kvalifikacione turnire, i zatim na kraju svakog od četiri meseca po jedan veliki mesečni turnir, na kome će učestvovati najbolji igrači tokom meseca.

I onda će svi najbolji igrači sa mesečnih turnira učestvovati na završnom onlajn turniru odakle će 4 najbolja igrača put Zagreba na Reboot Infogamer, da se bore za titulu šampiona regiona i pozamašan nagradni fond.

Nagradni fond čitavog takmičenja je oko 3200 evra, ali raspoređen tako da će svako imati priliku da osvoji deo, jer će svaki od nedeljnih i mesečnih turnira imati finansijsku vrednost.

Prijave za drugi kvalifikacioni turnir, koji se igra ove subote, su već uveliko otvorene, i možete se prijaviti već sada, tako što jednostavno pratite ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: