Thanos dolazi u Fortnite: Battle Royale!

Ne brinite se, nema spoilera.

eSports

Izvor: milan jankoviæ klan rur

Utorak, 08.05.2018.

13:22

Thanos dolazi u Fortnite: Battle Royale!

Do sada smo u Fortnite dobijali vremenski ograničene modove prostijeg formata – bilo je tu 50v50, okršaja samo sa eksplozivima i tome sličnog – a za novi mod igranja Epic Games se udružio sa Marvelom i u ovaj Battle Royale šuter donosi moćnog Thanos iz Avenger: Infinity War.

Kako javlja Entertainment Weekly, ovaj mod, nazvan Infinity Gauntlet, će postati dostupan od sutra, 8. maja i on će izgledati ovako: 100 igrača dolazi na standardnu mapu i bori se do poslednjeg na nogama, ali se na jednom mestu na mapi mogu pronaći svih 6 Infinity kamena. Ko prvi stigne do njih se pretvara u Thanosa i dobija njegovu moć, koju smo na delu mogli videti na filmu.

Ovaj crossover nastaje zahvaljujući tome što su jedni od producenata filma, Entoni i Džo Ruso, veliki Fortnite fanovi i da su tokom produkcije filma “u pauzi na poslu igrali po par mečeva”.

Sa dolaskom moda možemo očekivati i još novog sadržaja i izazova za drugu nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: