Esports B92.net

Marvelovi junaci stigli u Fortnite – Pogledajte trejler za novu sezonu

Epic Games je konačno pustio trejler za novu Fortnite sezonu, Nexus War, na čijem su čelu svi najpoznatiji Marvelovi junaci. Ukoliko ste fan ove franšize, uskoro ćete moći da zaigrate vaš miljeni Battle Royale kao neki od vaših omiljenih junaka.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Iako ovo nije prvi put da Epic Games sarađuje sa Marvelom, pošto smo prošle godine čak imali priliku i da budemo Thanos, ovo je prva sezona koja će vam stvoriti osećaj kao da ste u pravom Marvelom univerzumu.

Ne možemo reći da smo iznenađeni ovakvom tematikom nakon što je Epic Games pre par dana okačio tizer, ali tek sada znamo zapravo šta sve stiže u novoj sezoni.

Za početak, moći ćete da otključate specijalne skinove, koji će vam omogućiti da postanete jedan od sledećih Marvelovih junaka: Iron Man, Thor, Storm, Grooth, Mystique, Dr. Doom i She Hulk.

Takođe, sve prave ljubitelje igre očekuje novi Battle Pass. On će funkcionisati isto kao i prethodnih sezona. Možete besplatno rešavati zadatke i tako doći do nekih osnovnih nagrada, a ukoliko želite da ubrzate vaš proces, možete uplatiti $10, kako bi odmah dobili neke osnovne Marvel skinove. Pored dobro poznatih protagonista, postojaće opcija i da otključate neke čuvene zlikovce, među kojima se nalazi i Galactus, glavni negativac u novoj sezoni.

Spekuliše se da će se Kapetan Amerika iz Sezone 3. naći na listi nagrada u Battle Passu

Što se tiče novih zona, za sada su nam potvrđene 3 nove, koji možete pronaći u slikama ispod. Detaljnije o novoj sezoni možete pronaći na ovom linku. Sentinel GraveyardDoom’s DomainHellicarrier

strana 1 od 4 idi na stranu