Esports B92.net

Domaća MOBA Awakening of Heroes se konačno privodi kraju

Nakon dosta godina razvoja i nekoliko redizajna igre, ambiciozni projekat domaće monbilne MOBA igre Awakening of Heroes se konačno bliži kraju i igra će uskoro dobiti svoju punu verziju, a možete je preuzati na Google Play prodavnici već sada, prateći ovaj link.

Nikola Savić RUR
Podeli

U pitanju je mobilna i brza 5na5 moba, sa fokusom na stalnu akciju i objektive kao važan deo gejmpleja. Vizuelno odskače od vaše klasične mobe po tome što su njeni heroji poprilično nesvakidašnji, pa tako imamo lopova, staru baku, policajca, kineskog prodavca vatrometa i mnoge druge otkačene karaktere, i naravno takve su i njihove lude osobine.

Momci i devojke iz beogradskog COFA Games studija vas pozivaju da igru skinete i probate, i zatim da im prenesete vaše utiske i konstruktivne kritike, jer su im veoma važne kako bi nastavili da igru dalje unapređuju i poboljšavaju.

U znak izlaska igre, tu je i novi trejler koji možete videti ispod:

Izvor: RUR

Ostalo

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Ostalo četvrtak 17.01. 16:53 Komentara: 0

Esport u kome je potrebna vrhunska kondicija

Kada danas pomislimo na esport i takmičenja u video-igrama, mahom pomislimo na naslove kao što su CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch… Ipak, tržište je prepuno takmičarskih igara koje imaju veliku igračku publiku, ali i veoma posvećene hardkor igrače, koji svoje veštine dovode do neverovatnih granica.

Ostalo ponedeljak 14.01. 16:38 Komentara: 1
strana 1 od 3 idi na stranu