Esports B92.net

Palite traktore! Stiže Farming Simulator esports liga

Sa početkom 2019. godine većina se pita koja će to igra iznedriti kao popularni esports naslov i privući dosta pažnje i verovatno niko nije očekivao da će jedna od njih biti Farming Simulator.

Milan Janković RUR
Podeli

Studio Giant Software je predstavio Farming Simulator ligu sa nagradnim fondom od čak 250,000 evra. Ovde će se takmičiti 10 za titulu najboljih farmera, ali trenutno nije u potpunosti poznato kako će funkcionisati samo takmičenje i koje će zadatke imati ovi virtuelni farmeri, ali se zna da će to funkcionisati putem 3v3 moda koji se prvi put nedavno pojavio sa Farming Simulator 19, i da će jedan od zadataka biti sakupljanje baliranog sena.

Sa nestrpljenjem očekujemo početak ove lige i da vidimo kakvo će poljoprivredno umeće pokazati igrači, a nadamo se da će ovo uroditi plodom i da ćemo nadalje viđati još takmičenja ovog tipa.

Izvor: RUR

Ostalo

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Ostalo četvrtak 17.01. 16:53 Komentara: 0

Esport u kome je potrebna vrhunska kondicija

Kada danas pomislimo na esport i takmičenja u video-igrama, mahom pomislimo na naslove kao što su CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch… Ipak, tržište je prepuno takmičarskih igara koje imaju veliku igračku publiku, ali i veoma posvećene hardkor igrače, koji svoje veštine dovode do neverovatnih granica.

Ostalo ponedeljak 14.01. 16:38 Komentara: 1
strana 1 od 3 idi na stranu