Esports B92.net

Turtle Wars je najbolji način za vežbu u Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale je od samog početka beležio ogroman broj igrača, ali većina njih nije uspevala da se baš snađe u masovnom okruženju jer nije baš imala dosta prilike za napucavanje.

janko klan rur
Podeli

Tokom prethodnih meseci smo dobili Playground mod i respawn funkcionalnost koji su donekle doprineli tome da igrači imaju šansu da trenuraju, ali je sada Turtle Wars mod pravo rešenje za tako nešto.

Ovaj mod igranja smešta igrače u zatvorenu arenu i naoružava ih sa sačmaricom, Assault Rifle i Deagle oružjem, kako bi mogli slobodno da vežbaju snalaženje i upotrebu oružja na malim udaljenostima.

Mod stvarno može pomoći igračima jer se sve odvija dosta brzo, a kako sve to izgleda možete pogledati u videu ispod.

Ostalo

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Ostalo četvrtak 17.01. 16:53 Komentara: 0

Esport u kome je potrebna vrhunska kondicija

Kada danas pomislimo na esport i takmičenja u video-igrama, mahom pomislimo na naslove kao što su CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch… Ipak, tržište je prepuno takmičarskih igara koje imaju veliku igračku publiku, ali i veoma posvećene hardkor igrače, koji svoje veštine dovode do neverovatnih granica.

Ostalo ponedeljak 14.01. 16:38 Komentara: 1

Hearthstone: Stiže veliki set nerfova, ranije nego što smo očekivali!

Kako je već skoro dve ekspanzije Hearthstone meta poprilično ustajala, a sve zbog moći nekih starijih špilova koji već praktično godinu dana dominiraju metom, čini nam se da je vreme došlo za neke ozbiljne balans promene, ali ih nismo očekivali ovako rano, sveg par nedelja nakon ekspanzije, što je, što se nas tiče, svakako za pohvalu.

Ostalo četvrtak 20.12. 14:37 Komentara: 10
strana 1 od 2 idi na stranu