Esports B92.net

Ninja na naslovnoj strani ESPN časopisa

Najveći i najpopularniji strimer u istoriji gejminga, Tajler “Ninja” Blevins, dobio je ovog meseca još jedno priznanje – njegov lik zauzima naslovnu stranu prestižnog sportskog časopisa ESPN.

Nikola Savić RUR
Podeli

I to u trenutku kada u Americi, odakle časopis dolaza, krenulo takmičenje u nekim od najvećih i najpopularnijih sportskih liga, kao što su nacionlna fudbalska lika (NFL).

Ninja je tako postao prvi gejmer u istoriji koji se našao na koricama časopisa ESPN, iako čak i ne spada u kategoriju esportisa, već je pre svega “zabavljač”, odnosno bavi se strimovanjem i pravljenjem sadržaja.

Izvor: RUR

Ostalo

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

Na PAX West-u smo imali priliku da po prvi put da vidimo kako izgledaju neki deckovi u novoj igri. Tokom tih par dana, igrači su mogli da isprobaju jedan od četiri decka, koji su unapred bili napravljeni. Na oficijalnoj Artifact tviter stranici, Valve se ovih dana pobrinuo, da skoro svaki dan vidimo bar jednu novu kartu.

Ostalo utorak 18.09. 17:14 Komentara: 4
strana 1 od 3 idi na stranu