Srbija zakazala probne mečeve za IeSF Svetsko Prvenstvo

Reprezentacija Srbije sa svoja tri tima koja će je predstavljati u Kaohsijungu u novembru ove godine je zakazala probne mečeve gde će se raditi na unapređivanju igre naših momaka i pripremanju za Svetsko prvenstvo.

Izvor: Stefan RUR

Četvrtak, 09.08.2018.

14:13

Srbija zakazala probne mečeve za IeSF Svetsko Prvenstvo

Momci koji će nas predstavljati u tri discipline ovogodišnjeg svetskog prvenstva, CSGO, LoL-u i Tekken7 su svi već dokazani i sposobni individualci i timski igrači, ali uvek se može više i bolje, pogotovo kad su crveno-plavo-bele pruge u pitanju.

Raspored je za sada:

29. avgusta:
  • Srbija : Rusija (CSGO, online)
  • Srbija : Makedonija (CSGO, online)
  • Srbija : Rusija (TEKKEN7, online)


30. avgust:
  • Srbija : Makedonija (CSGO, LAN, u Beogradu, detaljnija objava po potvrdi lokacije)
  • Srbija : Švajcarska (LoL, online)


31. avgust:
  • Srbija : Švajcarska (CSGO, online)


Dakle, kraj leta će biti veoma aktivan period za naše igrače, a tu su i neki stari znalci naših timova na internacionalnom nivou, specifično gledaćemo LoL Srbija protiv Švajcarske, susret koji podseća na meč za treće mesto 2015. godine kada je Srbija bila treća u Koreji na IeSF Svetskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: