Doublelift ponovo potpisao za TSM

Najuspešniji Leauge of Legends igrač iz Severne Amerike Jiliang “Doublelift” Peng će se nakon dve i po godine vratiti u svoju prethodnu organizaciju – TSM.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 27.04.2020.

19:01

Doublelift ponovo potpisao za TSM

Izvor: RUR Esports

Nakon dvonedeljnih spekulacija, TSM je konačno objavio da će se čuveni ADC ponovo se njihovom sastavu pred početak Summer Splita. Ipak, Doublelift je iza sebe upravo ostavio možda i najgoru sezonu u svojoj karijeri.

Tokom 2018. i 2019. godine, Liquid je dominirao ligom sa postavama koje su činili igrači poput Doublelift-a, Jensena, CoreJJ-a, Impacta i Ksmithie-a. U celom regionu nije postojao tim koji bi mogao da im suprotstavi. zbog čega su i uspeli da osvoje četiri uzastopne titule.

Doduše, na internacionalnoj sceni nisu uspevali da ponovo slične rezultate. Osim što su dogurali do finala MSI-a 2019. godine, ni na jednom Worlds takmičenju nisu uspeli da prođu ni grupnu fazu takmičenja, zbog čega su napravljene promene pred početak prošle sezone. Doveden je Broxah i od postave se očekivalo da napravi korak napred.

Ipak, ono što je sačekalo navijače Team Liquida je najgora sezona u skorijoj istoriji. Svakakvi problemi su se stvarali, a Doublelift je početkom godine izjavio da je izgubio motivaciju.

TSM je još jedan veliki tim u Severnoj Americi koji već par godina ne igra na nivou na kojem bi trebalo. Doublelift se sada nalazi u sličnoj situaciji, ali znajući njegov kvalitet ne bi bilo neočekivano da povrati formu već u narednoj sezonu. U tom slučaju TSM bi ponovo mogao da postane sila u Severnoj Americi, a Doublelift još jednom da dokađe svoju klasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: