Esports B92.net

Riot golica maštu tizer slikama novog LoL heroja

Riot je izgleda bliže izbacivanju novog heroja nego što smo inače mislili, sudeći po najnovijim konceptualnim slikama koje su objavljlene na zvaničnom Lore stranicama League of Legends.

nikola savić klan rur
Podeli

Sve slike se dešavaju u regionu Demacia, po kojima set od četiri nove slike nosi naziv “Vizije Demacije”. Na jednoj od njih vidimo senovitu figuru kako sedi na tronu, sa dugačkim zlatnim lancima u rukama, dok na drugim slikama tim istim lancima vezuje heroje, poput Lux i Garen.

Za sada nemamo nikakvih drugih informacija, mada je očigledno da će njegov izgled i veštine biti vezane za upotrebu ovih lanaca, tako da jedva čekamo da vidimo šta nam to novo Riot donosi.

Sve četiri pomenute slike možete videti na ovom linku.

LoL

Legendarni midlejner i jungler Ambition najavio kraj karijere

Danas se pojavila vest da je legenda League of Legends profesionalne scene Kang “Ambition” Chanjong odlučio da završi svoju karijeru. Nakon što ga je otpustio Gen.G Esports krajem ove sezone, ovaj potez nije neočekivan, a on nam je ovu vest saopštio tokom svog twitch strima.

LoL utorak 25.12. 18:13 Komentara: 7

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu