Nunu prejak - Isforsiran hotfix patch

Ukoliko ste u petak igrali LoL, verovatno ste primetili da je izašao mali patch koji ste morali da skinete pre igranja igre. Ovaj hitan patch ubačen je kako bi se nerfovao Nunu, verovali ili ne.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 27.01.2018.

00:22

Nunu prejak - Isforsiran hotfix patch

Nakon dužeg vremena koje je Nunu proveo kao najgori jungler u igri, novi rework ga je odmah podigao na mesto najjačeg junglera u igri. Bonusi koje dobija novim Q i W skillovima učinili su ga mnogo jakim, a njegov win rate i posle nerfa u ovom minipatchu iznosi 54%. Zanimljivo je da Nunu hotfix nije menjao njegov W, već samo Q. Overfed forma u kojoj se Nunu nađe kada aktivira Q, do sada mu je davala 3-11 dodatnog magic damage-a po auto attacku, a od ovog patcha ta vrednost smanjena je na 1-5. Nunuov W ostao je netaknut, iako je on zapravo izvor svih problema, jer pored 40% attack speeda, njegov novi W povećava ability power za 40-120% što previše ojačava heroje kao što su Azir i Diana.
Sudeći po izmeni koju smo dobili, Nunu nije ni blizu fix-a, pa možda budemo imali prilike da prisustvujemo još jednom hotfix patch-u u narednim nedeljama. Do tada iskoristite Nunua i nabijte po koju diviziju!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: