Uzi preko Bjergsena do druge uzastopne LoL 1v1 titule!

Završen je još jedan po redu All Star League of Legends turnir, a po drugi put za redom, turnir 1 na 1 završio se u korist kineske legende i ad carry-ja ekipe Royal Never Give Up, Uzi-ja koji je u finalu savladao Bjergsena!

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Ponedeljak, 11.12.2017.

22:56

Uzi preko Bjergsena do druge uzastopne LoL 1v1 titule!

Po drugi put za redom, legenda kineskog League of Legendsa, Uzi, osvojio je titulu najboljeg igrača na svetu u 1 na 1 kategoriji. Kineski AD Carry savladao je u finalu najboljeg mid lejn igrača NALCS-a, Bjergsen-a, rezultatom 2-1 i tako ponovo postao najbolji 1 na 1 igrač na svetu. Uzi je do finala došao pobedom protiv Pray-a, adc igrača Longzhu Gaminga, sa 2-1 i domogao se svog drugog uzastopnog finala u 1v1 kategoriji. Bjergsen je u polufinalu imao malo lakši zadatak, jer je u polufinalu igrao protiv Jisu-a, jedinog do tada preostalog predstavnika Jugoistočne Azije u 1v1 kategoriji. Dve lagane pobede odvele su Bjergsena u finale turnira 1 na 1. Uzi je poveo posle greške Bjergsena, da bi Bjergsen savladao Uzija u duelu mid lejn heroja. Uzi je ipak odlučio da se u trećem, odlučujućem meču, vrati na heroja sa njegove pozicije i još jednom je u 1 na 1 duel ušao igrajući Kalistu. Jop jedan korak više koštao je Bjergsena titule. Overextend kao i u prvom gejmu naterao je Uzija da krene na sve ili ništa i kao u prvom gejmu, uspeo je na grešku svog protivnika doći do pobede od 2-1. Uziju je ovo druga uzastopna titula šampiona u kategoriji 1 na 1, jer je i sa prethodnog All Star turnira izašao kao pobednik u istoj kategoriji takmičenja!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: