Esports B92.net

Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novajlija u američkoj League of Legends ligi, ekipa Clutch Gaming, predstavili su svoju petorku za osmu sezonu NALCS-a, a najveće iznenađenje u rosteru ekipe definitivno predstavlja najbolji evropski mid lejner, Febiven.

Nikola Milićević
Podeli

Novoosnovana LoL ekipa, koja iza sebe ima upravu NBA tima, Houston Rockets-a, ozbiljno se spremila za novu sezonu u NALCS-u. Čak tri igrača EnVyUs-a našla su se u startnoj petorci Clutch Gaming-a, kao i jedan od najboljih evropskih mid lejnera i sada već bivši igrač ekipe H2K, Febiven, koji je definitivno najveća zvezda ove ekipe. Top lejner ekipe biće Solo, igrač koji je 2016. nastupao za Echo Fox. Lira, Apollo i Hakuho činiće Jungle i Bot trio ove ekipe. Njihova sinergija iz perioda igranja u ekipi EnVyUs može doneti rezultate ekipi.

Najveće iznenađenje definitivno jeste prelazak Febivena u Clutch Gaming. Najbolji mid lejner prošle EULCS sezone oprobaće se u NALCS-u, a svoju prvu odigraće upravo za novajliju ove lige. Febiven Imajući u vidu skill koji su evropski mid lejneri doneli američkim ekipama, kao što su to uradili Bjergsen, Froggen i Alex Ich, definitivno se i od Febivena može mnogo očekivati. Nema sumnje da će čovek, koji je dobio Faker-a u meču između Fnatic-a i SKT-a, biti najveća zvezda ove ekipe!

Sam roster realno nije popunjen mega zvezdama, ali ima potencijala da se nađe u samom vrhu NALCS lige. Trojac EnVyUs-a je i prošle sezone pružao dobre partije, a sa dodacima u vidu Soloa i Febivena definitivno imaju šanse da se nađu u gornjoj polovini tabele, a ko zna, možda i ugroze neku od top 3 pozicije. Izvor: Klan RuR

LoL

Karsa pojačao Royal Never Give Up

Kineski vicešampion, Royal Never Give Up, dopunio je svoju LoL ekipu najboljim junglerom LMS regiona. Ekipi se pridružio jungler ekipe Flash Wolves, Karsa, koji će nastupati za Royal od sezone 8.

LoL petak 22.12. 16:07 Komentara: 4

Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

Kako nam se bliži početak osme sezone NALCS-a, tako i ekipe polako završavaju svoje postave za novu sezonu. Veći broj LoL timova predstavio je sastav za narednu sezonu, a tim timovima pridružila se i ekipa 100 Thieves!

LoL petak 22.12. 16:04 Komentara: 2

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

LoL subota 9.12. 22:26 Komentara: 0

Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Jedan od najtalentovanijih mid lejn igrača Evrope, ako ne i trenutno najbolji evropski mid lejner, Bjergsen, napravio je veliko iznenađenje na All Star takmičenju u kategoriji 1 na 1, savladavši nejboljeg League of Legends igrača svih vremena, Faker-a!

LoL subota 9.12. 22:10 Komentara: 4

Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Veoma poznata šala League of Legends zajednice na račun Severne Amerike opet je proradila. Iako All Star turnir nije od velike važnosti po svet Esporta, već je organizovan da zabavi publiku širom sveta, predstavnici Severne Amerike još jednom nisu uspeli da se plasiraju van grupne faze i završavaju svoje učešće na samom startu turnira.

LoL subota 9.12. 22:08 Komentara: 0

I KK Cedevita ulazi u esport?

Nakon ulaska Zvezde i Partizana u esport, kao prvih klubova sa ovih prostora, bilo je samo pitanje dana kada ćemo videti da i ostali klubovi u regionu krenu da preuzimaju ovakve korake.

LoL petak 1.12. 23:02 Komentara: 1
strana 1 od 6 idi na stranu