HS: Konačno vidimo odbačene karte u istoriji partije

Jedna od stvari koju je Hearthstone zajednica jako dugo tražila jeste mogućnost da vidimo koje smo karte “burnovali” sa vrha špila, odnosno odbacili ako imamo više od 10 karata u ruci.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 11.04.2018.

04:16

HS: Konačno vidimo odbačene karte u istoriji partije

Izvor: Klan RUR

Često igramo spore i kontrol špilove gde se dešava da imamo dosta karata u ruci, ili pak protivnik igra neki špil gde nas primorava da vučemo više od 10 karata i odbacimo višak (Mill/Fatigue špilovi).

Ukoliko u tom datom trenutku niste videli šta je odbačeno sa vrha špila, do sada niste uopšte mogli da vidite, jer se u istoriji partije sa desne strane to nije prikazivalo.

E pa, stigao je Patch 11.0 koji priprema teren za The Witchwood ekspanziju i usput donosi dosta korisnih stvari i novina. Jedna od glavnih je Borrowed Decks, o kojoj smo juče pričali.

Mogućnost da vidimo koje smo karte “burnovali” je rešena veoma elegantno, tako da se zaista čudimo zašto smo na ovo čekali godinama. Prosto se u istoriji pojavi sličica te karte sa stilizovanom vatrom preko nje (kao što možete videti na slici), što označava da je ova karta odbačena sa vrha špila.

Interesantno je da ova “Quality of Life” novina dolazi samo par dana pre nego što će Coldlight Oracle otići u Wild format, kičma Mill špilova i jedan od glavnih krivaca za “millovanje”, odnosno odbacivanje karata sa vrha špila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: