HS: Pogledajte kako izgleda ulazak Lord Godfreya u igru

Prangijanje na sve strane!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 29.03.2018.

15:22

HS: Pogledajte kako izgleda ulazak Lord Godfreya u igru

Jedna od trenutno najjačih legendarnih u novoj Hearthstone ekspanziji, barem od onih koje smo do sada videli, svakako je Lord Godfrey, novi legendarni Warlock minion koji ima dupliran Defile efekat i pritom ostavlja 4/4 iza sebe.

Kada smo juče radili njegovu analizu, jedna od stvari za koju smo se nadali da će ići uz njega jeste zabavna ulazna animacija, potencijalno uz pucnjavu pištolja kojima vitla, i Blizzard kao da je čuo naša nadanja, pa je sa nama podelio njegov ulazak u igru.

Kao što možete videti u tviter objavi ispod, Lord Godfrey zaista puca na sve strane kada uđe, a koliko je njegov efekat moćan najbolje pokazuje masivna tabla koju je Blizzard za ovu priliku pripremio.

Uživajte u animaciji:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: