Esports B92.net

Počeo Hearthstone DreamHack Winter 2017

Prvi veliki Hearthstone turnir nakon BlizzCona krenuo je danas, ujedno i jedan od poslednjih pred poslednju ekspanziju u ovoj godini, Kobolds and Catacombs.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: DreamHack
foto: DreamHack

U pitanju je DreamHack Winter 2017, deo Grand Prix Hearthstone tura, na kome će se čak 250 takmičara boriti za deo nagradnog fonda od 25 000 dolara.

Danas i u subotu prepodne se igra Swiss faza, nakon koje će se preći u single elimination Top 16, gde ulaze najboljih 16 igrača iz Swissa. Igra se 9 rundi “švajcarca”, Standard set karata i bo5 mečevi sa jednim banom u Conquest formatu partija.

Nagradni fond biće podeljen između Top 16 igrača, i to šampion osvaja 7500 dolara, vicešampion 3500, polufinalisti po 2050. Igrači koji ispadnu u Top 8 će kući otići bogatiji za 1125 dolara, dok oni koji dođu do Top 16 imaju zagarantovanih 675 dolara.

Među ovih 250 igrača se nalaze i neka od poznatijih evropskih Hearthstone lica, koje možete videti na dnu vesti.

Turnir će trajati do nedelje, a strim će svakog dana počinjati od 11h po našem vremenu, i možete ga pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/dreamhackhs, gde će vam domaćini biti proverena ekipa: Sajmon “Sottle” Velč, Nejl “L0rinda” Bond, Aleksandr “Raven” Bagli i Nejtn “ThatsAdmirable” Zamora.

Za sve ostale detaljne informacije, posetite zvanični sajt: grandprix.dreamhack.com

Izvor: Klan RUR

foto: HearthPwn
foto: HearthPwn

.

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Hearthstone petak 17.11. 20:25 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu