Esports B92.net

Počeo Hearthstone DreamHack Winter 2017

Prvi veliki Hearthstone turnir nakon BlizzCona krenuo je danas, ujedno i jedan od poslednjih pred poslednju ekspanziju u ovoj godini, Kobolds and Catacombs.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: DreamHack
foto: DreamHack

U pitanju je DreamHack Winter 2017, deo Grand Prix Hearthstone tura, na kome će se čak 250 takmičara boriti za deo nagradnog fonda od 25 000 dolara.

Danas i u subotu prepodne se igra Swiss faza, nakon koje će se preći u single elimination Top 16, gde ulaze najboljih 16 igrača iz Swissa. Igra se 9 rundi “švajcarca”, Standard set karata i bo5 mečevi sa jednim banom u Conquest formatu partija.

Nagradni fond biće podeljen između Top 16 igrača, i to šampion osvaja 7500 dolara, vicešampion 3500, polufinalisti po 2050. Igrači koji ispadnu u Top 8 će kući otići bogatiji za 1125 dolara, dok oni koji dođu do Top 16 imaju zagarantovanih 675 dolara.

Među ovih 250 igrača se nalaze i neka od poznatijih evropskih Hearthstone lica, koje možete videti na dnu vesti.

Turnir će trajati do nedelje, a strim će svakog dana počinjati od 11h po našem vremenu, i možete ga pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/dreamhackhs, gde će vam domaćini biti proverena ekipa: Sajmon “Sottle” Velč, Nejl “L0rinda” Bond, Aleksandr “Raven” Bagli i Nejtn “ThatsAdmirable” Zamora.

Za sve ostale detaljne informacije, posetite zvanični sajt: grandprix.dreamhack.com

Izvor: Klan RUR

foto: HearthPwn
foto: HearthPwn

.

Hearthstone

strana 1 od 24 idi na stranu