OG se oprašta od MidOne-a

Dvostruki TI šampioni OG su zvanično objavili da carry Jeik ”MidOne” Nai Zeng više nije član njihove Dota 2 ekipe.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 23.03.2021.

18:56

OG se oprašta od MidOne-a

Posle serije napetih tajbrejk mečeva, OG je prvu DPC 2021 sezonu završio na 5. mestu evropske regionalne lige, propustivši šansu da se takmiči na predstojećem Majoru u Singapuru. Iako je poznat po mentalitetu koji se bazira na prijateljstvu i složnosti, OG je ipak odlučio da je ekipi potrebna promena.

”MidOne je jedan od najboljih igrača sa kojim sam imao priliku da se takmičim”, izjavio je Sebastijan ”Ceb” Debs. ”Prethodnih godinu dana smo dosta napredovali kao ekipa, ali sa MidOne-om nažalost nikada nije ”kliknulo”. Želimo da mu poželimo sreću u nastavku karijere.”

Ceb verovatno govori o konfliktu interesa, strategije i stila igre, ali i o ograničenjima koje nosi trenutna COVID-19 pandemija.

Odkako se MidOne takmiči za OG, tim nije uspeo da osvoji nijednu zlatnu medalju. Sakupili su 5 srebrnih medalja, a pobedi su se naviše približili na drugoj Epic League sezoni i ESL One Los Angeles 2020 turniru, gde su izgubili od Virtus.pro-a sa rezultatom 2:3.

OG još uvek nije otkrio ko će zauzeti MidOne-ovo mesto, ali zajednica već spekuliše da se upravo radi o Anatanu ”ana” Famu, koji je prethodne godine bio neaktivan. Da li će ana da nas iznenadi i povrati staru TI formu ekipe?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: