Dota 2: DAC2017 kvalifikacije

Ne propustite zanimljivu Dotu danas unutar DAC2017 kvalifikacija.

eSports

Izvor: KlanRUR

Utorak, 07.02.2017.

10:06

Dota 2: DAC2017 kvalifikacije

Dota Asia Championship o kojem smo već pisali se polako približava završnici kvalifikacione faze. Već znamo da su iz Kine kvalifikovani LGD.FY i iG.Vitality dok se ostale kvalifikacije približavaju svojoj bracket fazi. Timovi poput Complexity Gaminga, Team NP, Team Liquid i B)ears, Effect i Team Empire već čekaju svoje protivkine u prvom kolu bracketa na osnovu svojih 2:0 skorova u grupi, ali danas su na programu dueli koji direktno odlučuju ko im se pridružuje!

Čitav program današnjih mečeva izgleda ovako:
Mi naravno izdvajamo tri duela koji su ipak malo više nabijeni rivalitetom i eksplozivnošću a možda i kvalitetom odudaraju od ostatka mečeva. Naravno prvi od njih je Secret-Na’Vi gde je posle dugo vremena Na’Vi kvalitativno sposoban da konkuriše Team Secret, a i u prvom susretu je izvukao pobedu skorom 2:1 u trećem gejmu gde su kapiteni naizgled uzeli identične timove a onda je Pajkatt u poslednjoj rundi uzeo Axea koji je i doneo pobedu Na’Vi-ju. Meč je na rasporedu od 15:00 po našem vremenu.

Drugi meč je nordijski sukob stare garde Alliance i nove danske nade eSporta pod pokroviteljstvom Cloud9. U prvom susretu je Cloud9 manje više identičnim pickom za koji Alliance nije imao rešenje odneo pobedu 2:0. Meč počinje u 18:00 časova.

Poslednji meč koji izdvajamo je severnoamerički susret WanteD-Digital Chaos, gde novi tim sa PPDem na treba OPET da pobedi DC za prolazak dalje, u prvom kolu je WanteD pobedio 2:0 ali treba napomenuti da je taj dan samo nekoliko sati ranije DC igrao rasplet kvalifikacija za StarSeries sezonu 3 protiv Team NP, tako da možda momci nisu bili u svojoj najboljoj formi, ali sigurno je da ni WanteDu koji je nov na sceni ne fali kvalitet i iskustvo. Meč se igra u 22:00 časa.

Naravno ne želimo da zapostavimo ni druge regione, pogotovo CIS gde je jedan od najvećih favorita Virtus.Pro ispao, što je svojevrsna potvrda snage timova u ovom regionu, tako da ako imate vremena, pogledajte i Comanche-Vega ili TeamSpirit-LQ.

Sve mečeve možete pratiti na BTS kanalu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: