Nakon osam godina Dendi napušta Na'Vi

Jedna od najuticajnijih ličnosti iz Dota 2 scene će posle osam godina napustiti ekipu Natus Vincere. Na’Vi je pre neki dan na svom sajtu objavio da osvajač prvog TI-a neće više nastupati za žuto-crne.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 03.09.2018.

16:44

Nakon osam godina Dendi napušta Na'Vi

Pored njega, ekipu su napustili General i Lil, a njih trojicu zamenili su Magical, Blizzy i SoNNeikO. Magical je devetnaestogodišnji momak koji će zameniti Dendija na midlejnu. Iako nema puno iskustva na profesionalnoj sceni, on se trenutno nalazi na pedesetom mestu Immortal ranka, pa će se od njega dosta očekivati. Sa obzirom da će se SoNNeikO vratiti u aktivan sastav, nakon što je bio na klupi, on će ponovo postati kapiten ekipe. Generalni direktor Natus Vincere-a je izjavio da u poslednje 3 godine jedine svetle tačke koje su imali su bile kada je on bio u saastavu. Blizzy je prošle godine nastupao za Vegu Squadron i on će popuniti poziciju 3. Pored njih trojice jedini igrač koji je zadržao svoje mesto u timu je Crystallize, pa sada ostaje ekipi da pronađe petog igrača.

Direktor Na’Vi-ja Zolotarov je takođe izjavio da su u jednom trenutku razmišljali da preuzmu sastav VGJ.Storm-a, ali zbog problema što svi igrači žive u Sjedinjenim Američkim Državama, a Na’Vi je ukrajinska organizacija registrovana za CIS regiju, odsutali su od te ideje. Danil “Dendi” Ishutin je takođe izjavio da neće završiti profesionalnu karijeru i da trenutno traži saigrače/tim. Za sada postoje samo spekulacije, ali očekujemo da ćemo uskoro dobiti još zanimljivih informacija o novom sastavu, pošto pored Na’Vi-ja još dosta ekipa nakon TI-a doživljava velike promene u ekipama. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: