Esports B92.net

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

SyS KlanRUR
Podeli

Online deo turnira je ugostio ukupno 10 ekipa i video je tri kola igre u Swiss sistemu, na osnovu kojih su određeni seed i parovi za četvrtfinale koje se igra u LAN-u. Tabela je na kraju izgledala ovako:

Ekipe 4 Guardians i Gucci Gang neće zaigrati na velikom stejdžu Dota 2 arene na Games.Con ali će bodriti ostale ekipe, a raspored četvrtfinalnih parova na osnovu rezultata izgleda ovako:

Sistem igre na samom LAN-u će biti single elimination Bo3 tokom čitavog turnira, pa će satnica izgledati ovako nekako odprilike:

  • 10:30 četvrtfinale; meč 1
  • 11:30 četvrtfinale; meč 2
  • 12:30 četvrtfinale; meč 3


Posle kratke pauze, ako je turnirski dan dozvoli, od 14h će početi polufinale:
  • 14:00 polufinale; meč 1
  • 15:00 polufinale; meč 2
  • 16:00 polufinale: meč 3


Finalni mečevi nas očekuju od 17:30. Kao i kod svakog LAN događaja, satnica je podložna promenama u zavisnosti od dužine trajanja mečeva i tehničkih uslova.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu