Valiance obezbedio plasman na DreamHack Open Summer

Domaći CS:GO tim Valiance&CO, savladavši Wistrike, rezultatom 2-0, sinoć je obezbedio učešće na DreamHack Open turniru, koji će se održati od 15-17. juna u Jonkopingu.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 06.05.2019.

18:05

Valiance obezbedio plasman na DreamHack Open Summer

Izvor: RUR Esports

Juče su se odigrale zatvorene evropske kvalifikacije, na kojem su se takmičile četiri ekipe, koje su bile pozvane i četiri, koje su morale da prođu dodatnu seriju kvalifikacija. Valiance je slavio protiv Symana i Forzee-a, da bi stigao do finala, gde su se sastali sa Winstrikom, koji je io bolji od Sprouta i AGO-a.

Prva mapa bio je Mirage, na kojem je prevagu za srpski sastav donela mirna i sigurna igra u ključnim trenucima mape. Predvođeni Litvancem Espirantom, koji je zabeležio 27 fragova, Valiance je slavio rezultatom 16-12.

Iako je na drugoj mapi Valiance slavio ubedljivijim ukupnim rezultatom, ova mapa je ipak bila znatno izjednačenija. Statistički igrači ruske ekipe bili su bolji, ali pri vodstvu 11-9, Valiance osvaja poslednjih 7 rundi, što im je donelo plasman na veliki letnji turnir.

Prošle godine na ovom turniru slavio je Imperial, tim, za koji su prošle godine igrali Nexa i Espiranto. Samim tim, možemo reći da oni putuju u Švedsku sa željom da odbrane tituulu. Pored njih na turniru je obezbedio učešće i švedski tim Ancient, dok će ostalih šest ekipa dobiti direktnu pozivnicu za turnir, koji ima nagradni fond $100,000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: