Mousesports konačno predstavio novi sastav

Nakon katastrofalnog nasupa tokom Major kvalifikacija, ekipu su napustili Styko i ChrisJ, a sastav je trebao da se gradi oko preostale trojice igrača. Ipak, posle par nedelja raznih spekulacija, plan organizacije je potpuno promenjen, a sada je i zvanično predstavljena nova petorka.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 15.03.2019.

17:03

Mousesports konačno predstavio novi sastav

Izvor: RUR Esports

Tomaš “oskar” Šćasni i Mikka “suNny” Kempi su bili u planovima za budućnost, ali očigledno se dosta stvari promenilo u poslednjih par meseci. Dok je Sunny zvanično prešao na klupu, oskar je odlučio da raskine ugovor i da se raziđe sa organizacijom.

Novu petorku predstavljaće dva stara lica i 3 nova. Robin “ropz” Kool i Kris “chrisJ” de Jong, zadržali su svoje pozicije u timu, dok će se njima pridružiti Fin ”karrigan” Andersen kao IGL, Ezgur ”woxic” Eker kao AWPer i David ”frozen” Černjanski.

Ovoj ekipi dugo je bio potreban dobar vođa, a tako nešto su i dobili sa karriganom. Ipak, sada kada je kompletno promenjen ovaj sastav, videćemo kako će se on uklopiti, ali važnp je napomenuti da je ovo za njega treći put da će predstavljati ovu organizaciju. Za Mouz je nastupao još 2010. godine, kada se igrao CS 1.6, da bi ponovo za njih nastupao od 2012-2013. kada su svi prešli na CS:GO.

Woxic je dvadesetogodišnji momak, koji se prošle godine proslavio igrajući za Hellraiserse. On će u ekipi Mouza preuzeti ulogu AWPera od Oskara, a znajući njegov kvalitet, ovo bi mogao da bude odličan potez, iako su ostali bez jednog vrhunskog igrača.

Poslednji član ove ekipe je šesnaestogodišnji Čeh, koji je 2017. važio za jednog od najboljih mladih talenata na sceni, dok je 2018. godine, ipak malo ispao iz radara. Poslednje je viđen kako igra za miks tim NoChance, a od njega svakako očekujemo da će konačno imati priliku da prikaže šta zna na velikoj sceni.

Zvaničnu izjavu organizacije možete pronaći na ovom linku!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: