Esports B92.net

Valve brzom zakrpom konačno sredio zloupotrebu smoke baga u CS:GO

Samo par sati pred početak prve faze IEM Katovica pod imenom “Novi izazivači”, Valve je konačno rešio da ispravi jedan problematični bag koji postoji već duže vreme i koji je nekoliko puta bio u žiži CS:GO javnosti zbog problematičnih trenutaka na pro sceni.

Nikola Savić RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Radi se u bagu da igrači kroz dimne bombe i uz pomoć radara mogu da vide lokaciju protivnika i pre nego što se dim raščisti u potpunosti, što je omogućavalo nekim igračima da stvaraju strateški nefer prednosti, kao što možete videti u situaciji ispod na snimku gde igrač iza dima verovatno nije znao ni šta ga ne snašlo kada je ubijen.

Situacija je prvi put primećena još u finalu sezone 6 ECS, novembra prošle godine, kada je naš NiKo prozvao Xyp9x da koristi ovu mehaniku, i sada, više od dva meseca nakon tog kontroverznog trenutka, veliki broj igrača je počeo glasno da zahteva da se ovo reši što pre, pre nego što krene nova sezona majora. Valve je reagovao, te bag je konačno rešen, tako da nećemo imati neprijatnih scena tokom novog Mejdžora.

CS:GO

Mousesports ponovo menja 2 igrača

Nakon serije loših rezultata i nesupeha tokom kvalifikacija za Mejdžor u Katovicama, ekipa Mousesports je odlučila da mora da napravi velike promene, ukoliko žele da se vrate na sam vrh, pa su samtim tim doneli odluku da zamene dva igrača.

CS:GO utorak 5.02. 17:29 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu