CS:GO – Kreće druga sezona VIP Adria lige!

Regionalna Counter-Strike liga uskoro dobija svoj nastavak, u vidu druge sezone.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 23.03.2018.

02:43

CS:GO – Kreće druga sezona VIP Adria lige!

Prva sezona balkanskog regiona je bila veoma uspešna za srpske timove. Čak tri srpska CS:GO tima su našla svoje mesto u finalu, dok je pobednik bio Valiance.

Ove godine se uvode određene promene, naročito u kvalifikacijama. Direktnu pozivnicu na učešće dobiće samo dve ekipe, za razliku od prošle sezone, kada je poziv imalo četiri ekipe. ESL na ovaj način želi da da više šanse manjim timovima.

Kvalifikacije će trajati četiri nedelje, a nakon svake sedmice će učešće u drugum krugu kvalifikacija izboriti četiri tima – dakle ukupno 16 timova. Ekipe će biti raspoređene u četiri grupe, a pobednici grupa će obezbediti direktan plasman na turnir. Preostalih 12 timova će odigrati još jednu rundu kvalifikacija, a dva najbolja će plasirati u ligu.
Šest plasiranih i dve pozvane ekipe će biti smeštena u jednu grupu, a takmičenje će početi u septembru. Igraće se po round-robin formatu (svako sa svakim), pa će dve najbolje plasirane ekipe ići direktno u finale, dok će timovi koji su zauzeli od 3. do 6. mesta igrati još jednu rundu za preostala dva mesta.

Pored CS:GO, takmičenje će se održati u LoL-u, a fond za nagrade će iznositi 20 000 evra. Finale će se, kao i prošle godine, održati u Zagrebu, i planirano je za novembar ove godine.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: