Esports B92.net

CS:GO – GODSENT doveo dva nova igrača

Organizacija Godsent ponovo vrši promene u svom rosteru.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Nakon razočaravajuče godine, švedska ekipa odlučila je da raskine ugovor sa dennisom, koji je pre samo par meseci došao iz fnatica, kao i znajdera koji je bio član ekipe godinu i po dana.

Dvojicu Šveđanina će zameniti mladi igrači hampus i Brollan, koji su takođe iz zemlje sa severa Evrope. Hampus je već igrao za GODSENT tokom WESG turnira, dok je Brollan još uvek nepoznat široj publici, mada je igrao čak i za fnatic u nekoliko navrata kao izmena.

Hampus je 19-godišnak, najčešće je u support ulozi, ima iskustva i u vođenju ekipe, a videćemo da li će istu ulogu imati i u novoj ekipi koju sada ionako sačinjavaju mladi igrači.

Brollan ima samo 15 godina, pa do sada nije imao vremena ni prilike da igra na velikoj sceni, ali će od sledeće godine moći da pokaže zašto je dobio poverenje Godsenta. Od poznatijih timova igrao je za Gatekeepers i passions, a zanimljivo da je igrao u ekipi zajedno sa Hampusom, što će im sigurno značiti. Igra entry ulogu, mada mu nije strano ni da koristi AWP, pa ćemo ga verovatno gledati kao sekundarnog snajperistu ekipe.

Organizacija GODSENT sada ima veoma mlad, perspektivan tim koji čine:

Joakim “disco doplan” Gidetun
Simon “twist” Eliasson
Fredrik “freddieb” Buo
Hampus “hampus” Poser
Ludvig “Brollan” Brolin

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1
strana 1 od 44 idi na stranu