Esports B92.net

CS:GO – GODSENT doveo dva nova igrača

Organizacija Godsent ponovo vrši promene u svom rosteru.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Nakon razočaravajuče godine, švedska ekipa odlučila je da raskine ugovor sa dennisom, koji je pre samo par meseci došao iz fnatica, kao i znajdera koji je bio član ekipe godinu i po dana.

Dvojicu Šveđanina će zameniti mladi igrači hampus i Brollan, koji su takođe iz zemlje sa severa Evrope. Hampus je već igrao za GODSENT tokom WESG turnira, dok je Brollan još uvek nepoznat široj publici, mada je igrao čak i za fnatic u nekoliko navrata kao izmena.

Hampus je 19-godišnak, najčešće je u support ulozi, ima iskustva i u vođenju ekipe, a videćemo da li će istu ulogu imati i u novoj ekipi koju sada ionako sačinjavaju mladi igrači.

Brollan ima samo 15 godina, pa do sada nije imao vremena ni prilike da igra na velikoj sceni, ali će od sledeće godine moći da pokaže zašto je dobio poverenje Godsenta. Od poznatijih timova igrao je za Gatekeepers i passions, a zanimljivo da je igrao u ekipi zajedno sa Hampusom, što će im sigurno značiti. Igra entry ulogu, mada mu nije strano ni da koristi AWP, pa ćemo ga verovatno gledati kao sekundarnog snajperistu ekipe.

Organizacija GODSENT sada ima veoma mlad, perspektivan tim koji čine:

Joakim “disco doplan” Gidetun
Simon “twist” Eliasson
Fredrik “freddieb” Buo
Hampus “hampus” Poser
Ludvig “Brollan” Brolin

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Istorija Counter-Strike mapa #4: Cache

Counter-Strike: Global Offensive nam je doneo mnogo novih stvari. Igra je dobila na širini, a sve to upotpunjeno je sjajno optimizovanim mapama. Neke od njih vuku svoje korene čak i pre 1.6, dok su neke postale popularne tek u poslednjoj verziji igre.

CS:GO sreda 27.12. 16:45 Komentara: 7
strana 1 od 12 idi na stranu