Esports B92.net

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

U meču između ekipa Legacy i Noxide, menadžer australijskog tima Legacy, koji zapravo ni ne igra CS:GO aktivno, morao je menjati jednog od igrača, a evo kako je to izgledalo:

Čak dve izmene nisu bile dostupne u trenutku, jer niko od njih ni bio obavešten. Peti, regularan igrač, se skoro preselio i još nije stigao da namesti kompjuter. Morao je da igra iz igraonice, ali iz nekog razloga ESEA klijent nije hteo da se instalira, pa je tu ustupio squire_pug. Loš tajming i komunikacija su doveli do ovoga, a Noxide nije uspeo da iskoristi.

Uprkos meču koji je faktički bio 4 vs 5, ekipa Legacy uspela je da pobedi Noxide 16:9. Menadžer je, očekivano, bio poslednji na tabeli sa samo 2 ubistva, ali srećom, igrači su bili dovoljno dobri da iznesu svog šefa do pobede. Na prvom mestu je završio Nikil ‘NikkeZ’ Viktor sa 33 killa.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

FalleN rastužio publiku u Danskoj, SK šampion!

Posle velikih problema prvog dana, BLAST Pro Series je drugog dana opravdao sva očekivanja i što se tiče organizacije, ali i samih mečeva. Nakon završene grupne faze, Astralis i SK bili su najbolji, te su odmerili snage u velikom finalu, u kome je SK izašao kao pobednik.

CS:GO nedelja 26.11. 04:02 Komentara: 1

Kako je sportski psiholog pomogao NiP-u da osvoji Oakland

Nadmetanje na najvišem nivou u bilo kom sportu, pa makar bio to i esport, nosi mnogo poteškoća. Igrači su izloženi velikom fizičkom i psihičkom naporu, stresu i pritisku, dok oni emotivniju dozvoljavaju sebi da ih ponese osećaj ljutnje, sreće, besa. Kako psiha ne bi nadvladala igrača i sprečila ga da pruži svoj maksimum, u sportu su odavno angažovani psiholozi, a sve ozbiljnije na to gledaju i ljudi iz esporta.

CS:GO subota 25.11. 01:28 Komentara: 0
strana 1 od 14 idi na stranu