Esports B92.net

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

U meču između ekipa Legacy i Noxide, menadžer australijskog tima Legacy, koji zapravo ni ne igra CS:GO aktivno, morao je menjati jednog od igrača, a evo kako je to izgledalo:

Čak dve izmene nisu bile dostupne u trenutku, jer niko od njih ni bio obavešten. Peti, regularan igrač, se skoro preselio i još nije stigao da namesti kompjuter. Morao je da igra iz igraonice, ali iz nekog razloga ESEA klijent nije hteo da se instalira, pa je tu ustupio squire_pug. Loš tajming i komunikacija su doveli do ovoga, a Noxide nije uspeo da iskoristi.

Uprkos meču koji je faktički bio 4 vs 5, ekipa Legacy uspela je da pobedi Noxide 16:9. Menadžer je, očekivano, bio poslednji na tabeli sa samo 2 ubistva, ali srećom, igrači su bili dovoljno dobri da iznesu svog šefa do pobede. Na prvom mestu je završio Nikil ‘NikkeZ’ Viktor sa 33 killa.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1

Istorija Counter-Strike mapa #5: Cobblestone

Stigla nam je Nova godina, nova nedelja, te i novi deo serijala o Counter-Strike mapama. I dok je vreme raspusta i odmora, imamo više vremena za igranje nama omiljenih igara, a nikada nije na odmet nešto i pročitati o njima. Ovoga puta pričamo o Cobblestone.

CS:GO petak 5.01. 17:14 Komentara: 6
strana 1 od 44 idi na stranu