Renegadesi razvalili NIP, Fnatic bolji od Northa

Danas je nastavljen program StarSeries-a u Šangaju, pa smo imali priliku da odgeldamo 3 od 4 četvrtfinalna duela, u kojima su se sastali neki od najboljih CS:GO timova na svetu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 05.04.2019.

18:48

Renegadesi razvalili NIP, Fnatic bolji od Northa

Program je počeo u 06:00 po našem vremenu, a prvi na binu izašli su Vitality i NRG. Kao što smo već spomenuli, obe ekipe su u ovaj duel ušle u dobroj formu, ali nakon dve uzbudljive mape, američka ekipa je ipak slavila. Prva mapa bio je Overpass, gde su obe ekipe pobedile na svojoj CT strani rezulatom 8-7. U overtajmu, ekipe nastavljaju sa potpuno izjednačenom igrom, sve do poslednje runde trećeg produžetka, kada na leđima Brehze-a NRG, uspeva nekako da zatvori prvi mapu. Brehze je završio prvu mapu sa skorom 52-30. Sledeća mapa bio je Mirage, na kojem je Vitality imao prednost sve do rezultata 9-6. Tada NRG prelazi na CT stranu i pravi sjajnu seriju od 10-2, što im je bilo dovoljno da stave tačku na ovaj duel.

Drugi okršaj dana pripao je Northu i Fnaticu. Iako je ovo bio jedini duel danas na kojem smo gledali 3 mape, na sve 3, pobednička ekipa bi ubedljivo slavila. Fnatic na ovom turniru prikazuje poptuno novo lice u odnosu na Major u Katovicama, gde su bili katastrofalni. Formu iz prva 3 dana ovog takmičenja, Fnatic je uneo i ovaj duel, pa je bez puno problema slavio na Miragu, rezultatom 16-6. Druga mapa bio je Nuke, na kojem je Fnatic poveo sa 9-6, što ipak nije bilo dovoljno, pošto je North nakon toga, izvrsnom CT igrom, osvojio 10 od poslednjih 11 rundi, za siguran preokret. Nakon takvog nastupa očekivali smo uzubldjiviji igru na odlučujućoj mapi, ali ovoga puta North nije ni dobio priliku da igra na CT strani. Fnatic je bio brilijantan, pa je u jednom veoma brzom meču slavio sa 16-1, što je bilo dovoljno za plasman u polufinale. Poslednji na scenu izašli su Renegadesi i NIP. Iako je ovo trebao da bude zabavan okršaj, osim na početku prve mape, ekipa iz Švedske nije delovala, kao da je spremna za ovaj duel. Na Miragu Jkaem i jks su bili nezaustavljivi, što im je bilo dovoljno za pobedu od 16-11. Nakon toga prešli smo na Dust 2, na kojem je ekipa iz Asutralije bila još ubedljivija. F0rest i Get_RiGhT su bili potpuno van ove partije, dok je samo Draken na par trenutaka delovao kao spreman za borbu Sutradan, rano ujutru, Renegadesi čekaju pobednika poslednjeg preostalog četvrtfinalnog duela između NAVI-a i ENCE-a, dok će se u drugom polufinalnom okršaju sastati NRG i Fnatic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: