North izbacio Faze Clan za plasman u četvrtfinale StarSeries-a

Nakon 5 dana uzbudljivog CS:GO-a, konačno su nam poznati svi parovi četvrtfinala StarSeries-ovog turnira u Šangaju.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 03.04.2019.

20:05

North izbacio Faze Clan za plasman u četvrtfinale StarSeries-a

Izvor: RUR Esports

Poslednji meč prve faze ovog takmičenja doneo nam je još jedno iznenađenje, pošto je posle MIBR-a i Faze Clan zavšio svoje učešće. Faze Clan je još jedna velika ekipa, koja u poslednje vreme prikazuje katastrofalnu igru, zato je samo pitanje vremena, kada ćemo videti neke promene u ovoj ekipi.

Sutradan će biti dan pauze, dok će u petak dan otvoriti okršaj između NRG-a i Vitality-a. Obe ekipe su prikazale solidnu formu na ovom turniru, samo što je NRG ipak morao malo više da se namuči, odigravši jedan meč više. Vitality u poslednje vreme deluje sve ozbiljnije, pa ne sumnjamo da nas čeka jedan super zanimljiv duel.

Nakon toga čeka nas duel Northa i Fnatica. Dve ekipe, koje trenutno imaju 3 uzastopne pobede. Dok je fnatic bio prva ekipa, koja je obezbedila učešće u daljem krugu, North je nakon 0-2, morao da pobedi 3 naredna meča, da bi se našao među najboljih 8.

Okšraj Renegadesa i NIP-a će biti poslednji na programu u petak. Ove će biti susret jednog starog, iskusnog giganta CS:GO scene i jedne ekipe, koja u poslednjih par meseci deluje kao prvorazredna ekipa, nešto što ranije nismo mogli reći za momke iz Australije. Dok su oni svoje mesto obezbedili istovremeno kad i fnatic, NIP je morao dobro da se namuči, što ne mora ništa da znači kada se ove dve ekipe sastanu u petak.

Poslednji duel četvrtfinala mnogi smatraju finalom pre finala, što čini ovaj meč pravom poslasticom za sve ljubitelje CS:GO-a. Sastaju se Natus Vincere i Ence. Finska ekipa je nastavila sa sjanim nastupima nakon Major finala, dok će NAVI hteti da se revanšira za poraz, koji su im naneli u polufinalu. S1mple i ekipa dugo nisu podigli neki veliki trofej i verujemo da će biti spremni za ovaj okršaj i pored međusobnih problema, koji su postali očigledni pre par dana, ali za njih će opet biti najvažnije da nikako ne potcene Ence.

Koje četiri ekipe će po vama obezbediti plasman u polufinalu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: