Gasi se "Kosta kofi“?

Obaveštenje u kafeteriji "Kosta kofi" da zbog isteka zaliha kafe ne služe ovaj crni napitak, zabrinulo je radnike kafeterije da će ostati bez posla.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

14:21

Gasi se
(Foto: Thinkstock.com)

Sudbina ovog lanca i dalje je neizvesna, jer Društvo za trgovinu i zastupanje "Ritejl grup Balkans" još nije saopštilo šta će biti sa ovim ugostiteljskim objektima.

Sve ovo podgrejalo je čaršijske priče o budućnosti mnogim sugrađanima omiljenog mesta za ispijanje kafe, pišu Večernje novosti.

"Niko od šefova nije nas upozorio da će se lanac zatvoriti. Uplašili smo se kad smo videli obaveštenje. Tek tada smo saznali da možemo da ostanemo bez posla preko noći. Kada smo pitali menadžera šta će biti sa nama, prvo nam je rekao da će nas preuzeti druga firma, neka iz Turske. Sada se šuška da će ipak da nas zatvore. U oba slučaja, verovatno ostajemo bez posla. Možda nam i s stigne obaveštenje o raskidu radnog odnosa", priča jedna prodavačica.

Dok se radnici boje da će morati uskoro da skinu uniforme, zaljubljenike u kafu iznenadila je činjenica što sada tu ne mogu da uživaju u šoljici omiljene arome.

Iz "Ritejl grup Balkans" nisu odgovorili na pitanje šta će biti sa kafeterijama širom grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ko je u Rusiji ostao, sad trlja ruke

Evropske banke koje još uvek posluju u Rusiji su prošle godine uplatile 800 miliona evra poreza u tamošnji budžet, što je četiri puta više nego pre rata u Ukrajini.

20:35

30.4.2024.

1 d

Podeli: