Medvedev poklonio Vučiću ruski smartfon

Ruski premijer Dmitrij Medvedev poklonio je smartfon ruske proizvodnje premijeru Aleksandru Vučiću, nakon njegove izjave da još ne poseduje takav uređaj.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2015.

15:04

Default images
Telefon koji je premijer dobio na poklon

Medvedev je srpskom premijeru poklonio android smartfon ruske proizvodnje Yota 2.

Vučić, koji se nalazi u trodnevnoj poseti Rusiji, Medvedevu je poklonio umetničku sliku i geopolitički album Srbije na ruskom.

Srpski premijer je danas na forumu "Otvorene inovacije" u Moskvi rekao da ga plaše činjenice iznete na tom forumu - da će sledećih 20 godina biti više promena nego u poslednjih sto, a da on pritom još nije kupio ni smartfon. Foto: Yota Phone 2 - Review 02/punk17er/Flicrk.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Podeli: