Premijer nenajavljeno: Zasucite rukave ili ćemo se svađati VIDEO

Premijer Crne Gore Duško Marković nenajavljeno je obišao gradilište skijališta “Kolašin 1600“ i tom prilikom oštro upozorio izvođače radova da nije zadovoljan.

Region

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2018.

09:00

Premijer nenajavljeno: Zasucite rukave ili ćemo se svađati VIDEO
Foto: YouTube Screenshot

Marković je upozorio izvođače i sve subjekte uključene u proces da moraju preduzeti dodatne aktivnosti kako bi nadoknadili zaostatke i realizovali ovaj važan razvojni projekat.

“Nisam zadovoljan kako se razvojni projekti realizuju, posebno kada su u pitanju rokovi a negde i kad je u pitanju kvalitet izvedenih radova. Ja neću da dozvolim da Kolašin, Mojkovac i Cmiljača stoje. To su velike pare i važni projekti za sever. Mi novac imamo, vi ste dobili posao i iskoristite to. Uzmite novac, ali radite! Da držite posao, a da radovi stoje – to ne može“, jasan je Marković, prenosi CDM.

Predsednik Vlade je rekao na gradilištu da će drugi deo ove godine i svaku narednu godinu obeležiti neposredni i beskompromisni nadzor nad izvođačima radova – kako u pogledu kvaliteta, tako i u pogledu rokova.

“Informacije koje dobijam u poslednje vreme mi govore da radovi ne idu zadovoljavajućom dinamikom u skladu sa potpisanim ugovorima”, naveo je Marković.

“Od danas ću lično sa svojim timom iz Kabineta pratiti dinamiku razvoja ovih projekata i tražiti njihovu realizaciju u dogovorenim rokovima. Ako bude propusta spreman sam da radim na utvrđivanju i profesionalne i druge odgovornosti za eventualna kašnjenja jer neću dozvoliti da državni novac propada. Pozivam izvođače da razumeju potrebu Vlade i potrebu države, da svoje kapacitete prilagode ugovorima koje su zaključili. Novac imaju, a neophodno je da oni odgovore ugovornim obavezama koje su im date“, rekao je Marković i dodao:

"Dobro zasučite rukave ili ćemo se svađati!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: