"Trebalo je da kažete da imamo jednu liniju više" VIDEO

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović demantovao je da će niški aerodrom napustiti jedna od dve najveće evropske loukost kompanija Rajaner.

Izvor: B92

Petak, 28.09.2018.

09:15

Foto: Thinkstock

Na direktno pitanje da li su te najave tačne, Bulatović je kratko odgovorio; "Ne, to nije tačno".

Na pitanje o ukidanju linije Viz era iz Niša za Malme od početka sledeće godine, Bulatović je za Prvu TV kazao da je tu reč o poslovnoj politici avio-kompanije.

"U to se ne može niko mešati i to je pitanje tržišta i još jedna potvrda da smo doneli ispravnu odluku jer iza aerodroma u ovakvim okolnostima može da stoji samo jaka država kao što je Srbija", naveo je Bulatović.

On je najavio da se na niškom aerodromu otvara i nova linija od 15. novembra.

"Trebalo je da kažete da imamo jedan let više, 15. novembra otvara se nova linija za Beč, to je najjača linija koja postoji u avio saobraćaju na prostorima Evrope i Nišlije će imati priliku da imaju jednu takvu destinaciju", naveo je Bulatović.

Mađarska lou-kost kompanija Viz er potvrdila je u četvrtak da se od januara sledeće godine ukida linija Niš-Malme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: