Stigao je – električni Ora Cat

Kineski Great Wall na sajmu u Minhenu izlaže električni automobil Ora Cat koji će početkom 2022. biti dostupan i na evropskom tržištu

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2021.

17:00

Stigao je – električni Ora Cat
Photo: Ora

Verovatno ste čuli za Ora Black Cat, kineski električni automobil retro izgleda koji je debitovao nešto ranije ove godine, a početkom sledeće će Ora Cat debitovati i u Evropi.

Za pogon ovog retro hatchbacka koristi se elektromotor koji isporučuje 169KS i 250 Nm, dok ubrzanje od 0 do 50 km/h traje 3,8 sekundi, a veruje se da iz punjenja može da pređe oko 400 km.

Sem toga, Kinezi navode da će Ora Cat imati brojne sisteme asistencije vozaču (uključujući kameru od 360 stepeni), kao i to da Great Wall panira da Ora postane kompletno novi lajfstajl brend.

Cene će biti saopštene naknadno, bliže početku prodaje.
Photo: Ora
Photo: Ora
Photo: Ora
Photo: Ora
Photo: Ora

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: