Poslednji primerci Suzuki Ignisa po akcijskoj ceni

Ovaj mali-veliki „Japanac“ u Srbiji uskoro menja cenu - naviše.

Automobili

Izvor: PR

Subota, 28.09.2019.

18:00

Poslednji primerci Suzuki Ignisa po akcijskoj ceni
Suzuki Ignis (Foto: Suzuki promo)

Suzuki Ignis, napravljen u „zemlji izlazećeg sunca“, trenutno sa carinom i porezom u osnovnoj verziji sa Comfort paketom opreme i pogonom na prednje točkove, može da se kupi već za 9.650 evra, dok sa najvišim, Elegance paketom opreme, pogonom na sva 4 točka i u metalik boji ukupno košta 13.800 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Uvoznik ovih automobila, beogradski Euro Sumar, obezbedio je i specijalne uslove finansiranja kupovine, pa je tako za pomenutu Comfort verziju ovog modela dovoljno učešće od 2.940 evra, dok su mesečne otplate po 94 evra. Isti sistem finansiranja može se primeniti na sve druge varijante ovog modela.

Suzuki Ignis koristi motor zapremine 1.242 kubna centimetra od 90 KS. Već u startnom, Comfort paketu opreme taj automobil, između ostalog, poseduje klima-uređaj, radio-CD MP3 sa USB/AUX ulazima i četiri zvučnika, multifunkcionalni putni računar, audio, hands free i komande putnog računara na upravljaču.

Tu su još i šest vazdušnih jastuka, ISOFIX sistem pričvršćivanja dečijeg sedišta, bočna ojačanja u vratima, ESP, ABS sa EBD, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), automatska dnevna svetla, imobilajzer sistem-blokadu motora, sistem uvlačenja pedala u slučaju sudara, tonirana stakla, elektropodesive spoljašnje retrovizore u boji vozila, elektropodizače prednjih prozora, daljinsku centralnu bravu, deljivu zadnju klupu itd.

U višim paketima opreme ovaj urbani mališan raspolaže i naprednim tehnologijama kao što su radarska asistencija pri kočenju (detekcija vozila i pešaka), radarski sistem za praćenje saobraćajne trake, LED svetla, multimedija sa ekranom osetljivim na dodir, pametani ključ itd.

Akcijske cene važe isključivo za vozila koja se trenutno nalaze na lageru, pa je i isporuka praktično odmah po uplati. Kako kažu u Euro Sumaru, sa novim kontigentom ovih automobila stići će i nove cene, zbog čega se zainteresovanima za ovaj automobil nudi šansa da u narednih nekoliko dana ostvare značajnu uštedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: