Kako će izgledati novi Hyundai Tucson? FOTO

Novi Tucson neće se pojaviti bar još godinu dana, ali Interentom već kruže nezvanični renderi ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 19.09.2019.

12:45

Kako će izgledati novi Hyundai Tucson? FOTO
Spekulativni render: www.kolesa.ru

Aktuelna generacija Hyundaijevog kompaktnog SUV modela debitovala je 2015. godine, a kako se životni vek savremenih modela sve više skraćuje, korejski proizvođač već uveliko radi na njegovom nasledniku.

Testni primerci budućeg Tucsona i dalje su brižljivo skriveni ispod naslaga "kamuflaže", ali zahvaljujući trudu nezavisnih dizajnera, na sajtu kolesa.ru već su se pojavili spekulativni renderi ovog vozila.
Spekulativni render: www.kolesa.ru
Renderi su nastali na osnovu "špijunskih" fotografija maskiranog pretprodukcijskog automobila koje su snimljene tokom testova na javnim saobraćajnicama.

Na njima je prikazan modernizovan dizajn novog Tucsona na čijoj prednjoj strani dominira velika maska hladnjaka, na koju se nadovezuju tanki farovi.

Zadnji deo vozila je prikazan u konvencionalnijem dizajnu, sličnom onom koji krasi aktuelni model.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: