Toyota na auto-salonu u Novom Sadu: Prva zvezda, C-HR

Na štandu Toyotinog ovlašćenog partnera, kompanije TAGO Car iz Novog Sada, izložena je kompletna ponuda modela japanskog proizvođača.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 26.10.2017.

16:38

Toyota na auto-salonu u Novom Sadu: Prva zvezda, C-HR
Toyota C-HR (ilustracija)

Toyota je na sajmu automobila koji se do 29. oktobra održava u halama Novosadskog sajma, predstavila najsvežiju ponudu modela ovog brenda na našem tržištu.

Između ostalog, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa novim krosoverom C-HR, koji je lansiran početkom godine.

Toyota C-HR je dostupna i u verziji sa hibridnim pogonom, a na štandu su izložena i dva primerka novog Yarisa, najprodavanijeg Toyotinog modela na tržištu Srbije.

Corolla je u Novom Sadu zastupljena sa specijalnim izdanjem „50th Anniversary“ koje je raspoloživo u ograničenoj količini. Ovim modelom japanski proizvođač u Srbiji nastavlja obeležavanje značajnog jubileja - 50 godina od pojave prve Corolle.

"Zvezda ovogodišnjeg novosadskog Sajma automobila bez sumnje je novi Toyotin model C-HR, koji posetioci mogu da vide u dve varijante – sa benzinski i hibridni pogonskim sistemom. Pored ovog modela, izložili smo kompetnu gamu putničkih vozila, kao i kompletan komercijalni program koji je postavljen ispred Master hale Novosadskog sajma", izjavila je direktorka kompanije TAGO Car, Sanja Blečić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: