Nesalomivo staklo Teslinog kamioneta i nije tako nesalomivo VIDEO

Jedan deo prezentacije električnog kamioneta Cybertruck nije prošao onako kao što su u Tesli očekivali.

Izvor: B92

Subota, 23.11.2019.

11:00

Nesalomivo staklo Teslinog kamioneta i nije tako nesalomivo VIDEO
Screenshot YouTube

Na premijeri održanoj u Los anđelesu, Ilon Mask se sa puno samopouzdanja pohvalio brojnim prednostima Tesle Cybertruck, kao što je to uobičajeno na svim prezentacijama novih Teslinih modela. Međutim, dogodio se i jedan neplanirani gaf.

Tokom prezentacije, direktor Tesle želeo je da prisutnim demonstrira čvrstinu kamioneta, pa je u tu svrhu upriličeno čak i udaranje maljem po karoseriji od nerđajućeg čelika, dok je čvrstina bočnih stakala trebalo da bude demonstirana bacanjem metalne kugle na njih.

Ipak, nije sve išlo po planu, kao što možete vidite na snimku sa prezentacije: Kugla je razbila bočno staklo u oba pokušaja te večeri. Istina, staklo se nije potpuno raspalo, što jeste delimičan uspeh, ali po reakciji Maska to nije bio rezultat koji je želeo da pokaže javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: