Bazični Kia Stonic još jeftiniji, popust i na Sportage dizelaš

Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa Kia Motors za Srbiju, pokrenula je novu prodajnu akciju u celoj zastupničkoj mreži u Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 11.06.2019.

19:00

Bazični Kia Stonic još jeftiniji, popust i na Sportage dizelaš
Foto: Kia promo

U fokusu kampanje su krosover/SUV modeli Stonic i Sportage. Model Stonic sada ima dodatno povećan popust sa 1.000 na 2.000 evra što znači da bazična verzija sa 1.25 motorom u Active paketu opreme startuje sa cenom od 13.490 evra.

Popust se odnosi i na druge motore i pakete opreme koji su dostupni na lageru u Srbiji, dok traju zalihe.
Foto: Kia promo
Novi Kia Sportage za 2019. godinu takođe je na popustu. Za razliku od sajamske prodajne akcije kada su bili dodatno sniženi modeli sa benzinskim motorima, ovoga puta u akcijskoj ponudi su se našli određeni modeli sa dizel motorom zapremine 1.6 litara sa 136 KS, u opcijama sa manuelenim ili sedmostepenim automatskim DCT menjačem.

Popust na ova vozila je povećan sa 4.500 na čak 6.500 evra, a najjeftinija dizel verzija, Sportage 1.6 CRDi LX Active se sada može kupiti po ceni od 19.690 evra.

Kao i do sada, kupcima je na raspolaganju i nekoliko modela finansiranja kupovine vozila preko domaćih banaka i lizing kuća, po izboru. Akcijski uslovi važe podjednako u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji od 6. juna do 31. jula, i to dok traju zalihe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: