Stao da napumpa gume, pa ostao bez BMW-a VIDEO

Drski lopovi su iskoristili trenutak nepažnje i ukrali skupoceni automobil.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 09.01.2024.

18:23

Stao da napumpa gume, pa ostao bez BMW-a VIDEO
Foto: BMW promo (ilustracija)

Krađa se dogodila na benzinskoj pumpi u Rouzlendu u državi Nju Džersi, gde je vlasnik BMW-a Serije 8 Gran Coupe stao da napumpa gume. Kako se radi o relativno kratkoj radnji, vlasnik nije zaključao automobil, ili je čak ostavio motor da radi. U tom trenutku, dok je čučao i očitavao pritisak u gumama, jedan od lopova je iskoristio situaciju, ušao u auto i startovao ga.

Vlasnik je pokušao da zaustavi lopova, ali bez uspeha. Kako pokazuje snimak sa nadzorne kamere, sa lopovom je pobegao i njegov partner u drugom automobilu, narandžastom BMW-u Serije 3 iz kojeg su i planirali akciju.

Ceo događaj snimila je nadzorna kamera. Sudeći na osnovu snimka, neverovatna je lakoća sa kojom su ovi lopovi ukrali automobil iskoristivši trenutak nepažnje. Nije poznato da li je policija ušla u trag kradljivcima i pronašla automobil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: